Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Errusiako biathlete Olga Viluhina: biografia, lorpenak, argazkiak

atleta oraindik oso gaztea da, baina dagoeneko ospetsuren bat honek bere nazioarteko lehiaketan esanguratsu lehen garaipena 2006an irabazi World Championships hartan. Parte hartu zuen junior txapelketetan denean 14 urte besterik ez zituenean. Olga Viluhina irabazi ondoren, ez sprint bakarra, baina bi domina gehiago lortu: erreleboan en - jazartzeko zilarrezko - brontzezko bat.

curriculum vitae

Olga 1988an jaio zen Bashkortostan (Mezhyhirya), martxoaren 22an. Bere gurasoak: aita - GV Viluhina, garai batean ingeniari zibil gisa lan egin zuen, amak - JB Viluhina, tokiko galdaragintza house operadorea.

Hasieran, Olga Viluhina kirol eskola eskia egin zuen lan. Bere gurasoak ekarri ez. Ez, ordea, neska bat mota honetako da dena joan zen, eta bera izan zen biathlon eskatu. Hau mugarria hasieran Oli ibilbideko gertaera bat izan zen.

bigarren mailako Eskolan, ikasle ona izan zen, asko txikitatik irakurtzeko. gogoko egile Paolo Koelo nobela "Hamaika minutu" ditu.

Olga Viluhina: argazki, lehen garaipena

Olga iraunkorra entrenatzaile - Valery Ivanov, orain - izatezko senarra.

Adierazi bezala, kirolarien aldeko lehen garaipena esanguratsua World Junior Biathlon 2006an Txapelketan, Estatu Batuetan ospatzen (Presque Isle of) izan zen. Ez zuen bakarrik banakako lasterketa izan zen, non hartu zuen 26 leku. Proba horietan, borrokatu handiko nazioarteko mailako kirolariak zuen. Kontuan izan behar da denbora Viluhina biathlon hartan bakarrik 2 urte.

Jarraian bere lehiaketa larriak Martello, non, gainera, Biathlon World Championships zen ziren. Baina hemen ezin da bere emaitza aurreko errepikatu zen eta irabazi zilarrezko domina (bigarren postua) errelea lasterketa.

kirol talentu atleta ibilbidea ere arrakasta gehien Europako Txapelketan, Ufa hirian (2009) ospatu izan da. Ondoren Olga Viluhina lau aldiz Europako kirolari gazteen artean txapelduna zen. junior lehiaketak horiek podiumean igotzeko 4 lehiaketaren fase guztietan, 1. tokian amaitu du gai izan zen.

Splendid arrakastak ez dute oharkabean pasatu herrialdeko selekzioak ordezkarien arabera. She gonbidatu zuten parte hartu Khanty-Mansiysk (pausoa Kopa) eta lehiaketetan. Horrela, izan zen, sei kirolari onenen zerrendan, eta Errusiako taldeak taldeak joan zen.

aurrera

du lehen aldiz Errusiako taldeak ere prestakuntza, non ustekabean erori zen gaixo tasen Oberhov joan zen. Zentzu honetan, ez da inolako Cup lasterketa batean parte hartu, eta are ibu Cup fase batzuk joateko. 2010/2011 denboraldian Olga berriro parte hartu Munduko Kopa lehen fasean, eta, ondoren, bere osasun huts berriro.

Gaixotasun baten ondoren Viluhina birritan irabazi puntako esprintean, Italia eta Suedia ospatu lekua. Baina ibu Cup Olga Viluhina saria leku gabe utzi delako barregarria gainbegiratze bat, axolagabekeria. bere zenbakia janztea ahaztu egin zen, eta haren atzetik korrika, berriz, atleta UZTARTZEA batekin hasi zen eta 40 segundo atzeratu. Zehazki oraingoan, eta banantzen lehiaketaren irabazlea da.

2011-2012 denboraldian. Kirolariaren arrakasta ekarri zuen. Hochfilzen ere, irabazi taldearekin zuen erreleboan mistoan eta brontzezko domina hartu Ruhpolding lasterketan.

2013an, World Cup biathlon at Olga Viluhina 2. postua lortu du.

Olinpiada "Sochi-2014"

Sochi Olinpiar Jokoak - the atleta 25 urteko for Olinpiar lehen partidak. Zentzu honetan, inork ez benetan ez itxaropenak gora. Hala ere, asko harritu egiten denean, 7,5 kilometroko lasterketa bat zilarrezko Olinpiar irabazi zuten.

Nahiko seguru sentitu zuen, eta bere onena ez izenburuko amore Eslovakiako Olinpiar txapelduna Anastasia Kuzmina saiatu. Viluhina, tiro ondo, bakarrik Kuzmina abiadura galdu.

Gai Olga Viluhina azkenean behin eta berriz podiumean planteatu errelea talde bat lasterketa (bai emakumezkoak eta mistoak) irabazi ondoren. Eskuineko By top 10 atleta errusiarra onenean erregular bat da. Hala ere, banakako sari aurretik maila altuena da oraindik ez iritsi. Oraindik ez da etorri.