Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Nadezhda Scardino: biografia, hechos interesgarri

Azken urteotan Belarusian biathlon taldeak ezberdinetan arrakasta emanaldiak, aldizka, hainbat txapelketetan at domina irabazi du. Ezinezkoa da taldea imajinatzea ospetsuren Hope Scardino gabe, urte askotan lehen taldeko kide bat. Gainean esango dugu.

curriculum vitae

Kirolariaren Nadezhda Scardino San Petersburgo 27.03.1985 urtean jaio zen. Bere familia gain bi anaia eta lau arrebak izan. Gurasoek ikusi neskaren etorkizuneko eskiatzaile, beraz, eman zazpi urte atal bat dut. Askoz arrakasta kirola ez zen karrera amaieran pentsatu itxaropena ez, baina kasu aldatu.

Behin prestakuntza camp trebatu Bielorrusiatik taldearekin zuen. Kirolariak biathletes eskaini Scardino saiatu tiro. Gustukoa asmoz, talentu natural bat izan zuen horretarako. Beraz piztuta biathlon zuen. Gehiegi lehia ez dio neska Errusiako selekzioak sartu, beraz, atleta atsegin handiz onartu eskaintza Belarusian coaching langileek eta Minsk mugitu.

Hasieran honetatik goiko zatiketa Nadezhda Scardino ere emanaldiak. ohia eskiatzaile biografia geroztik erabat biathlon lotuta.

lorpenak

Lehen arrakasta handia 2007an Scardino etorri ziren. Emakumezkoen errelea taldeak zati irabazi baititu. 2011 zale gogoratu bi emaitzak indartsuekin atleta - Hirugarren postua World Cup etapa eta munduko txapelketan brontzezko domina antzeko lasterketetan ere. Brontzezko esprintean, baita bigarren postua erreleboan ere - 2012an, Nadezhda Scardino banako lehen domina irabazi zuen.

2014an arrakasta handiena biathlete du Olinpiar urterako bihurtu zen. lau kirolari Munduko Kopa podiumean izan zen, eta, gainera, brontzezko irabazi Sochi Olinpiar Jokoetan banakako lasterketan.

Nadezhda Scardino, argazki bat eta gero biribila media guztia, 2015ean, ezinbesteko erreleboan borrokalaria dela argudiatu jarraitu. World Cup hartan Belarusian taldearen zilarrezko eta irabazi brontzezko domina.

2016an garaipena biathletes Europako Txapelketan Tyumen ospatzen hasi zen. Kirolariaren arerioak hamar kilometroko jazartzeko aukera bat utzi du.

biathlete buruzko datuak

Nadezhda Scardino behin eta berriz elkarrizketa batean onartu bere familia bi herrialdeen jotzen zuen - Bielorrusia eta Errusia. Eta, nahiz eta arestian aipatu bezala, atleta iparraldeko Errusiako hiriburuan jaio zen, bederatzi urte baino gehiago Belarusian taldearen aldeko dauka.

Nadezhda Scardino, argazki zeinetan hainbat aldizkaritan argitaratutako aldiz aniztasuna, izan da bat gisa aitortu du biathlon ederrena munduan. Olinpiar txapelduna eta liderra Belarusian taldearen - zerrendan ere bere taldekide lortu Darya Domracheva.

San Petersburgo jaiotzez izan da behin eta berriz, mundu biathlon du frankotiratzaile onena gisa aitortu. are erregistro bat, ez Overshot sekula 17 lasterketetan ezarri zuen. Emaitza horiek zaila atzeko aurka sinetsi begi gaixotasun pairatzeko aurretik atleta bat dela - astigmatismoa. Gerora racer ebakuntza, baina ez dago gaixotasunaren itzuli egingo da berriro ez bermea da.

Interesa eta lehentasunak

Nadezhda Scardino - Oso polifazetikoa neska bat. Biathlete gozatzeko kanpoko ekintzak: Hainbat ibiliak, boleibola eta eskalada.

masa hasieratik hitz egin eta lasterketak errelea nahiago zuen. Azken lanak bere bereziki ondo, atleta izaera duelako - taldeak borrokalaria. Gehiago ziur zutik posizio batetik tiro.

Gogoangarrienak lasterketa Scardino 2005eko Munduko Junior Txapelketan hasieran esan. Ondoren, azken stint etortzen abantaila eroso akabera bandera gertatu bezala gai izan zen.

Hasibe biathletes Nadezhda aholkatzen bakarrik aurrera begiratu eta ez litzateke inoiz atzera begiratu. Berarentzat izan zen credo.