Kirol eta FitnessFutbola

Strong willed garaipena: epe eta esanguratsua partiduak esentzia

The sendoak willed garaipena da hau kirol desberdinetan fenomeno arraroa da. taldearen garaipen sendo-willed lortzea pertsonaia eta iraunkortasuna oso sendoa frogatu beharko, nahia, nahi den emaitza lortzeko, etorri zer egin dezake. Joko horiek oso maiz manifestua lidergoa banakako interprete kualitate eta taldeko espiritua osotasunean boterea ere.

Futbolean Strong willed garaipena - zer da?

Seguruenik urrun kirol pertsona agian ez berehala ulertu terminoa. Izan ere, batzuetan taldeek dute borondate bat egin, power irabazteko eta noiz 0 Gola eman dute, 0. Adibidez, borrokari Frantzia eta Albaniako taldeen arteko Euro 2016 bigarren txandan gogoratu ahal izango dituzu. 90 minutu kaltetan berdina mantendu arte, frantsesez nahiz abantaila garrantzitsu bat. Denbora ETEN ere, etorkizuneko Euro finalistak etxera bi erantzunik helburuak lortuz ahal izan ziren. Baina hau ez da sendo-willed garaipen bat!

hala nola, kirol terminoa erabilera egokia denean bakarrik garaipen taldeak galdutako lehena. Adibidez, Errumania eta Ukrainako selekzioak arteko partida errespetatzen Euro 2016 aurretik ere errumaniarrek kontua ireki dute partidaren minutu 22an, baina azkenean, Ukrainian atleta irabazi 4: 3.

torneo handien finala Strong willed garaipena

futbol txapelketa handienetako hauek dira:

• World Cup;
  • Europako Txapelketa:
  • Europako Kopa;
  • UEFA Kopa (Europa League).

Munduko futbol historian han garaipena sendoak willed hainbat partiduak zale hamarkadatan gogoratu eta pertsonaia kirolari gazteen hezkuntza adibide gisa aipatzen ahal dira.

Gogoratzen 1930 Munduko Kopa finala, Argentina eta Uruguaiko artean. Jakina, partidaren parte-hartzaileek, eta bertaratutako finalean zale, jada ez da bizirik, baina finalean lehenengo Comeback larria izan zen. Lehenengo partidan argentinar puntuazio ireki eta lehen aldiz irabazi - 2: 1. Futbol zale ondo jakitun lehen Txapeldun izan ziren sortaldetarrak dira. Bigarren zatian zeuden hiru aldiz jo zuen bere arerioak atea eta 4 irabazi: 2.

Txapeldunen Liga 1998/1999, horren ondorioz "Bavaria" lehen finalerdia ere zorte txarra, guztira, ez zuen jolastu Final "Dynamo" Valery Lobanovsky, gogoratu, ziurrenik, zaletu guztien 23-25 urteetan. Aurrera, "Bavaria" Mario Basler 6an minutuko falta jaurtiketa trazatu eder hormaren inguruan trazua ere. Atezaina "Manchester United" Edwin van der Sar ezin izan kolpearen uztaila. Sir Alex da oso partida osoan erasotzen baina ezin izan zedin mitikoaren Oliver Kahn. Decoupling 90 + 90 + 1 eta 3 iritsi zen (adibidez, bigarren zatian, aldiz konpentsatu) denean Ole Gunnar Solskjaer eta Teddy Sheringham birritan angelu elikadura amaitu duenean. "Estatu" garaipenaren 2 puntu eman: 1 betiko futbol zaleen bihotzak jarraituko dute.

2005ean, han sendoak willed garaipena gehiago astuna izan zen. Txapeldunen Liga amaieran ezagutu dugu, "Milan" eta "Liverpool". Lehenengo seihilekoan Italiako taldeak, hiru aldiz lortu British atarian ere, ez helburu bakar bat conceding. Hori da taldearen zirudien Andriy Shevchenko ez zuen utzi aurkari bat. Baina eremuan gertatutakoaren 45. batetik 60. minutua da, mirari bat baino beste ez aipatzearren. zaie lehen erdia galdu ondoren Liverpool atzera aurre egiteko eta ekarri zigorra tiroketa batean, eta horrek irabazi zuten gai izan ziren.

Sobietar eta errusiera futbol selekzio nazionala

Strong willed Errusiako futbol taldearen garaipena, tamalez, ez dira hain maiz. Eta arazo hau da Sobietar iraganean errotuta. Baina badira distiratsua orri bat da!

Adibidez, gogorarazi luzeko ahaztutako Olinpiar Jokoak 1952an. 1/8 Jugoslavia jokatzen URSS Selekzio finala. 1go denbora After gure yugam galdutako 0: 4. 2. erdia hasieran, markagailuan 1 izan da: 5, baina Vsevolod Bobrov eta Vasily Trofimov Sobietar taldearen ahaleginari eskubidea barrura errepikatzea the 89th minutuan irabazi.

Zalantzarik gabe, ez dago sendoak willed garaipena eta Errusiako taldeak izan ziren. 2015, errusiarrak zuzendaritzapean Bielorrusia lagunarteko partida bat. Lehen errusiarrak irekitako 20an minutuan. Baina gero, aurrelaria Kazan "Rubin" Sergei Kislyak bi aldiz lortu atean Igor Akinfeev, baina, azkenean, Errusiako taldeak jokalariek hiru aldiz gehiago kudeatzen Bielorrusia defentsa bidez apurtu. Strong willed garaipena kasu honetan zenbatzen.

Ukrainian taldeak

Ukrainako taldeak borondatea lehen garaipena finkoa da, 1993ko maiatzaren 18an Vilnius. Lituaniarrak puntuazio ireki 4. minutuan, eta ukrainarrak 18 garren eta 22 garren minutu batean gola. Maiatza 25, 1994 Ukrainako hartu Bielorrusia. Lehen erdian 0 amaitu: 1, baina gero ukrainarrak kudeatzen 3 golak bigarren zatian heldu da. September 6, 1995 Partidu ofizial batean, 1998ko Mundialyu lituaniarrak aukeraketa ere egin duenean lehenengo etxean eta 1. erdia irabazi. Izan ere, hau ez zuen ukrainarrak saihesteko bigarren zatian baloia bidaltzeko gol 3 Baltikoko estatuetan sartu. Hirugarren sendo-willed lituaniarrak garaipena A 1996 Kiev abuztuaren 13an iritsi zen. Viktor Leonenko 45. minutuan berdinketa (1: 1) eta partidaren azkenean 5 amaitu: 2 Ukrainako alde.

Kirol apustuak

Dakizuenez, dirua irabaz dezakezu arrakastatsua kirol apustuak eginez. Funtsean, jokalari gonbidatuak edo ostalari garaipenaren aldeko apustua, marraztu helburu kopurua gola. Baina badira beste aukera batzuk dira. Zer da "sendo-willed garaipena" tasak? "Shakhtar" (Donetsk) irabazi Dynamo, baina lehenengo puntuazio meatzariak segurtasunez Kiev garaipena sendoak willed bat jarri daiteke - asmotan "Dynamo" (Kiev) dela uste baduzu. Jokoaren era horretan baino gehiago bada, jasotzeko irabazi ahal izango duzu.

Futbolean Strong willed garaipena (zer den, artikuluan berrikusiko ditugu) - da beti ikuskizun zoragarria eta zirraragarria.