Kirolak eta FitnessUretako kirolak

Errusiako igerilaria Sergei Fesikov. Biografia eta kirol lorpenak.

Atletismo errusiar askok gure herrialdeko ohorea defendatzen dute nazioarteko edozein txapelketak eta lehiaketa mota guztietan. Gehien gustukoena Sergei Fesikov igerilari gazte da. Honi buruz, bere kirol arrakasta artikulu honetan eztabaidatuko da.

Etorkizuneko txapeldunaren haurtzaroko urteak

Errusiako igerilari Sergei Fesikov Leningradeko jaioterria da. 9.01.1989ko etorkizuneko txapelduna atleten familia zen. Bere aita (boleibol entrenatzailea Vasily Fesikov) eta bere ama bere semearen jaiotza ondoren berehala erabaki boya hazten den heinean, kirolari emango diete. Egia esan, ez zen berehala erabaki zein den. Aukeratutako aukeren artean, futbola, boleibola, igeriketa. Azkenean, Sergei izan zen 6 urte, igerilekuan hartu zuen. Gurasoek erabaki zuzena hartu zuten. Sergei Fesikovek, bidaiariek bizitzako okupazio nagusia izatekotan, arrakasta handia lortu zuten kirol honetan.

Igerilariaren lehen arrakasta

Sergei Fesikoven lehiaketak eta prestakuntzako prestaketa nagusia Yaroslavl eta Obninsk-en igaro zen. Paraleloki, Yaroslavl Estatuko Unibertsitatean ikasi zuen. P. Demidov, 2010ean graduatu zen, "langile soziala" bere espezialitatea jasotzen.

Bere lehen arrakasta garrantzitsuenak 2007ko Europako Txapelketan garaipenak izan ziren Amberesen, Belgikan. Sergei Fesikovek 3 domina irabazi zituen: bi urrezko sari - 4x200 metroko igerilekua eta berrogeita hamar metroko freestyle eta zilarrezko domina ehun metroko distantzia, arakatzeagatik.

Errusiako igerilari famatuaren kirol lorpenak

Kirolari errusiarrari nazioko arrantza taldeari gonbidatu zitzaion. Errusiako igerilariaren debaldeko performanceak Pariseko Open Swimming Championships-en egin zuen. Igerilari errusiarrak: A. Kapralov, E. Lagunov, S. Fesikov, A. Grechin, erreleen lasterketa irabazi zuten 4 eta 100 metroko freestyle.

Fesikoven igerilari errusiar hoberena Debrecenen (Hungaria) izan zen 25 metroko igerilekuan Europako Igeriketa Txapelketan, eta 100 metroko konplexu batean brontzezko domina irabazi zuen.

Geroago, herrialdeko txapelketan, 50 metroko garaipenarekin eta 50 metroko atzeko aldearekin, S. Fesikovek bi aldiz irabazi zuen Errusiako txapelduna.

Errusiako igerilarien errendimendua, Sergei Fesikov ere, ez zen arrakastarik lortu 2008ko Europako Txapelketa Eindhoven Holandakoan. Errusiako errele taldea kanporatu egin zen, parte-hartzaileetako baten gezurra dela eta. Sergeiek ez zuen saririk irabazi 100 metroko igerian, crochet batekin eta 50 metrokoarekin.

Kontsolazioa Errusiako lau emaitzarik onena izan zen: S. Donets, G. Falco, S. Fesikov, N. Skvortsov, 4x100 metroko erreleko lehen igerian - 3 minutu 36,96 segundotan, eta lehiaketaren azken fasetan, gure igerilariek Txapelketa Txapelketa ezarri zuten. Duela 5 urte ere, errusiarrak - 3 minutu. 34.25 seg.

Fesikov gure herrialdean nazioko taldean Beijing 2008ko Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen.

Iurreko "Europan" Europako Igeriketa Txapelketan 2009ko urrian igerilari arrakastatsua izan zen, non "urrea" irabazi zuen Errusiako selekzio nazionaleko erreleen lasterketan, eta beste talde kide batzuekin elkarlanean aritu zen mundu mailako erregistroa ezarri zuen.

Berlinen Munduko Kopako etapa batean, Sergei Fesikovek, 100 metroko konplexuko distantzia igerian, bikaina izan zen aurreko munduko errekorra hautsi zuenean.

Sergeiek irabazi zuen "errendimendua" 2014an. "Urrea" Errusiako Kopa hartu zuen Ruza hirian.

Emaitza bikainak ur beroarekin "Ur" motzean Munduko Kopa faseetan erakutsi zen. Beijing Txinako bosgarren fasean 100 metroko distantzia hartu zuen konplexuan.

Japoniako Tokioko seigarren etapa bi zilarrezko domina lortu zuen. Urrezko Kopa Singapurren izan zen zazpigarren etapa izan zen. Swimmerrek saririk altuena jaso zuen croqueteko ehun metroko igerilekuan, erreleen konplexutasunean eta konbinatuan.

Errusiako atleta baten lehiaketetan eta txapelketak amaigabean, gertaera pertsonal alaia gertatu zen. 2013ko abuztuaren 16an, atleta ez zen 2012ko Olinpiar Jokoetako zilarrezko medalaria ezkondu, Anastasia Zueberekin. 2014an, Anastasia Fesikova eta Sergei Fesikov pozik guraso bihurtu ziren. Seme bat zuten.