Kirol eta FitnessMartial Arts

Beloglazov Sergey: biografia eta argazkia

Beloglazov Sergey - Sobietar atleta ezaguna. Bi-time Olinpiar txapelduna ere freestyle borroka. Mundu txapelketak, Europa eta SESB irabazlea anitza. izenburua egileak "Kirol Master saritua."

atleta biografia

Beloglazov Sergey Kaliningrad jaio zen 1956an. Aleksey Yakovlevich Starokulov eta Antonina Alekseevna Beloglazova - Nire gurasoak arruntak langileak izan ziren. kirol handi batean ondoren, Sergei ama baten izena euphonious bat hartu zuen.

Borrokaren anaia bikiak Anatoly hasi zen. 14 urterekin. Ondoren 30 baino gutxiago kilogramo biek pisatzen. Haien lehen entrenatzaile Granit Ivanovich Toropin zen. bai gai eta talentu borrokalariak ziren. Arazo bakarra izan zen Sergei eta Anatoly dela pisu klase berdinean zeuden. Toropin erabaki horiek desegiteko. Sergey aurreikusi zuen berreskuratzea eta horien kategoria nor pisatzen 52 baino gehiago kilogramo sartu mugitu. Anatoly kategoria arinagoa mantendu.

Anatoly anaia

Sergei Anatoly anaia, gainera, borroka arrakasta batzuk izan. hiru aldiz munduko txapeldun bilakatu zen. Momentu honetan gazteen Errusiako taldearen Tutore kirol honetan da. lan egiten du CSKA klubaren ditu.

Bere karrera hasi zuen Kaliningrad ere indar armatuen klubaren eta gero Kiev "Dynamo" jokatu.

1980 Olinpiar Moskuko Jokoetan, irabazlea izan zen. Pisu kategoria 52 kilogramo gehienez azken partidan bildu zen poloniar atleta Vladislav Stetsik ekin zion. abantaila argi bat irabazi nuen.

Kiev-transferentzia ere Pitching

1977an Beloglazov Sergei Kaliningrad-tik Kiev mugitu. Laster tokiko kirol club "Dynamo" defendatzen hasi zen.

goi-mailako hezkuntza bezperan jaso du Krasnodar Estatuko pedagogikoa Institute zuen eta geroago Goi Komando Eskola Saratov, eta horrek izena du Feliksa Dzerzhinskogo aspertzeko graduatu. Barne gaietarako ofizial Ministerioak titulua jaso zuen.

Lehenengo nazioarteko arrakasta

Beloglazov Sergey All-Union lehiaketak at garaipenekin serie baten ondoren SESB Selekzio zati bihurtu zen. Lehenengo nazioarteko harentzat lehiaketa Europako Txapelketa izan zen Errumania hiriburuan - Bukarest, que tuvo lugar 1979 apirilean.

Beloglazov Sergei, borrokalaria, kategoria 57 kilogramo gehienez ere hitz egin zuen. finalean ezagutu errumaniera atleta Aurel Neagu ekin zion. Garaipena Sobietar kirolariak izan da. Europako Txapelketan hartan Sobietar taldeak sailkapen orokorrean irabazi. Sobietar kirolariak irabazi 8 10 urrezko domina kanpo. Behin bigarren izan ziren. sariak gabe kategorian 62 kilogramo arte soilik izan ziren.

Urte berean Beloglazov Sergey, zeinen biografia lotura estua izan kirolaren lotutako, lehen aldiz, munduko txapelketan parte hartu du. Lehiaketak California hiriburua, San Diego ospatu ziren.

Kategoria 57 kilogramo gehienez ere, Japoniako atleta Beloglazov Hidzaki Tomiyama garaitu. Mundu orokorra domina sailkapena (eta freestyle eta borroka greko-erromatarra ere) eta txapelketetan Sobietar selekzioak irabazi zuen lehen postua. Sobietar Batasunaren kirolariak aktibo zeuden 9 urrezko, 5 zilarrezko eta brontzezko bi sari. Soilik lau pisua klaseak ere, bertako kirolarien bat ere ez ez zuen jaikitzen podiumean.

Olinpiar urrezko

At Olinpiar Moskuko Jokoetan kategorian, gehienez 57 kilogramo jokatu Sergey Beloglazov. Borroka aberatsenak bat Txanponaren disziplina izan zen. Guztira daude 10 multzoa dira.

Beloglazov anaiak invencible ziren. Anatoly bere kategorian irabazi finala Polo Vladislava Stetsika eta Sergei Demokratikoan Kongoko Errepublika Ho Lee Pena ordezkari gehiago garaituz azken partidan zen moduan.

desplazamendu Sobietar wrestlers Orokorrean irabazi hamar domina zazpi. Kategoria 48 kilogramo arte bakarrik Sergei Kornilaev hirugarren izan zen eta urrezko Italiako Claudio Polión hartu. Eta kirolariak 74 eta 82 kilogramo pisatzen artean nabarmendu bulgariar - Valentin Raichev eta Ismail Abilov.

bigarren urrea

AEBetan ondoren olinpiadak boikota Mosku, honako 1984an Games Los Angelesen, kirolariak Sobietar gabe pasatu. General idazkari Chernenko adierazi kirolariak egokitzat bidali nahi olinpiadak America oinarrizko printzipioak urratzen bezala jotzen zuen Olinpiar Gutunaren eta Sobietar Batasunaren aurka masiboa anti-Sobietar propaganda bat bihurtzen da. Hori dela eta, XXIII Olinpikoetan Sobietar borrokalariak, eta ez zuen taldeak gertaera lehen lekua dute estatubatuarrek joan zen.

Hurrengo aldiz olinpiadak Beloglazov Sergey horren argazki kirol egunkariak guztietan izan zen, 1988an joan zen. Games Korean Seulen ospatuko dira. Bere anaia, Anatoly jada ez da bere pisua klase liderra. Izan zen Vladimir Toguzov, irabazi zuen ordeztu brontzezko domina.

Sergei konfiantzaz huts egin du azken duelu Irango Askari Mohammadianom borrokatu ere adinekoentzat. The konbentzitzen garaipena eta bigarren bat Olinpiar urrezko domina aktibo batean.

lorpenak

Bere ibilbidean zehar, garaipen asko Beloglazov Sergei irabazi zuen. Sariak lehiaketa garrantzitsuenetako irabazi zuen munduan. bi Olinpiar urrezko domina gain, 6 aldiz irabazi munduko txapelketa - AEBetako San Diego, gaztelania Skopje, Edmonton, Kanada, Kiev, Budapest eta birritan berriro Frantziako Clermont-Ferrand ere.

4 aldiz Munduko Kopa irabazi freestyle borroka batean kategorian, 57 kilogramo arte. Hungariako Bucarest, Bulgarian Varna eta Veliko Tarnovo, Jönköping suediera, English Manchester - 5 aldiz Europako Txapelketan irabazi zuen.

1984an camp sozialistak zituen, Olinpiar Los Angelesen Jokoetan batera estatuen arteko nazioarteko lehiaketa sail bat irabazi zuen.

coaching karrera

kirol handi batekin amaitu, Beloglazov entrenatzailea fitxatu kirol gizartea "Dynamo" in. kirol Dmitry Mindiashvili eta bikoitza Olinpiar txapelduna Ivan Yarygin maisu batera honako SESBeko Selekzio entrenatzailea freestyle borroka batean.

Selekzio bi urte lan egin zuen, eta berregituraketa zehar herrialdeko utzi. 1994 arte AEBetako Olinpiar taldeko entrenatzailea senior, orduan 4 urte gehiago nazioarteko lehiaketa garrantzitsu Japoniako wrestlers parte hartzeko prestatzen gisa lan egin zuen. Errusiara itzuli zuen 1998an.

Homeland Beloglazov berehala irabazi leku bat Selekzio ere. burua gizon horrek taldeko entrenatzaile bihurtu zen. 2000an taldeak batera olinpiadak joan zen Sydney, Australia. In lehiaketa bat jokatu out domina multzo 8 bakarrik dauka. Beloglazova buru duen Errusiako taldeak sailkapenean lehen taldea baleude, lau urrezko eta zilarrezko bat irabazi. Murad Umahanov Adam Guneak Sagid Murtazaliyev eta irabazi David Musulbes. eurokoa lehiatu dugu wrestlers Estatu Batuak, Iran, Azerbaijan eta Kanada urrezko domina bat izan zen.

2003an Beloglazov itzuli zen amerikar borrokalariak prestatzeko. Errusiara bigarren itzulera ospatu zen 2006an. Oraingo honetan, emakumeen Selekzio prestatzeko freestyle borroka batera zuen ardura. 2009an izendatu zuten buru Singapurreko entrenatzaile.

Gaur egun, Errusian lanean. Coaching taldea eta Mosku Region freestyle borroka club CSKA kirol gizartean.

Sergey Beloglazov ezkondu. Lau seme-alaba, eta horietatik bi bere lehen ezkontza izan ziren du.