Kirol eta FitnessPista eta eremu

Errusiako trekist labur Yelistratov Semen: biografia, kirol karrera, bizitza pertsonala

Yelistratov Semyon Andrejevitx - ospetsua Russian trekist laburrean. Olinpiar txapelduna, munduko eta kontinente txapelketetan irabazle bat baino gehiago da.

biografia

Yelistratov Simon 1990an jaio zen Ufa ere. Dagoeneko gaztetatik mutila oso aktiboa eta mugikorra zen, beraz, nire gurasoak idazteko kirol atalean erabaki. Lehenik eta behin, Simon parte hartu klaseak taekwondo, baina sei hilabete geroago, azpimarratu zuen kirol bat, pista labur gisa.

Lehena atleta gazteak talentua aitortu bat, entrenatzaile Andrey Maksimov, nor da orain Tutore Elistratova zen. azpian bere lidergoa konbentzionalak ikuspegitik junior batetik Semen mundu labur-pista izar bat bihurtu zen.

prestakuntza ordutegia oso lanpetuta arren Yelistratov kudeatzen ez bakarrik ona eskola amaitzeko, baina baita Institute fisikoa Hezkuntza sartzeko, masterra eta coaching lizentzia lortzeko.

Kirol karrera

Orain arte, eskola kiroleko hasiberriak trekisty laburrak jaso du lehen patinak kirolariak ospetsua opari gisa. Semen eskuetan Yulii Chachinoy, eta horrek bere garaian Europako Txapelketa irabazi zuen atera zuten. Elistratov prestakuntza gogorra estimulu gisa ere balio du.

atleta gazteak erakutsi dio bere adinerako emaitzak apartekoa. 2003an, 13 urteko Elistratov Semen, labur-track dagoeneko garai hartan lehenik zen bere bizitzan, sailkapeneko kirol maisu titulua lortzeko estandar bat da, eta 16 urtetan - Munduko Kopan debutatu zuen.

Selekzio zuen onartu 2007 Ufa trekist laburrean errusiar txapelketan zilarra irabazi guztiak-inguruan ondoren. Une horretatik aurrera, izar athletic karrera Elistratova hasi zen. parte hartzen du nazioarteko lehiaketa guztietan zuen. Era berean, 20 urteko shortstop trekist Errusiako taldeak joan zen Vancouver olinpiadak, eta horrek ezin izan Goiko hogei apurtu zuen.

Lehenengo nazioarteko arrakasta Simeon iritsi zen 2012an. Hiru-time Europako Txapelketaren irabazle 1,5 eta 3 km-ko distantzia bihurtzen zuen, baita ere, guztiak-inguruan.

Urte bat geroago Yelistratov bere sari bilduma zilarrezko munduko txapelketan domina, baita hiru UEFA sari, eta horien artean urre bat zen gehitzen - errelea lasterketa da.

Olinpiar urtea Errusiako atleta bat literalki urrezko zen. bi-time Europako Txapelketa irabazi bihurtzen zuen, beraz, etxean Sochi Yelistratov Simon Jokoak dituen forma handia etorri zen. Eta ez da harritzekoa - Holland taldeak - Olinpiar erreleboan, non Errusiako taldeak kudeatzen urrezko domina lehiakide nagusia garaitzeko txapeldun bihurtu zen.

2015 urtean Yelistratov titulu berri bat du - munduko txapeldun bihurtu zen. continental txapelketan gain, sei sari, eta horien artean harentzat koroa lekukoa urrezko zen ekarri zuen.

Jarraian denboraldi Yelistratov Semen hiru-time Europako Txapelketa irabazi ditu, baita munduko errekorra 1.000 metroko lasterketan parte titularra bihurtzen da.

probak meldonium debekatuta substantzia bat Dopina detektatu direla eta, Errusiako atleta behartu zuten Munduko Kopa galdu nahi 2016an. April 21, Elistratova etetea altxatu zen, eta Munduko Kopa eta beste torneo jaialdian jarraituko du.