Kirol eta FitnessPista eta eremu

Svetlana Tsarukaeva: kirol lorpenak eta biografia

Tsarukaeva Svetlana - Errusiako weightlifters ospetsuenetako bat. nazioarteko hainbat sari irabazlea. Ohiko partaide eta txapelketak eta lehiaketak askoren dominaren. Artikulu bere kirol arrakasta historiari buruz kontatzen du.

lehen urteetan

etorkizuneko txapelduna neguko 1987an jaio zen. Neska ez beren kideekin datoz, baina bere ilusioa ez zen gainontzeko berdina. neska interesa piztu zuen halterofilia. Svetlana Tsarukaeva kezkatuta guraso eta lagunek ez dute ulertzen bere ikasgai, eta erabaki ez dagoela inor ez ezer esan behar izango da. Dakizuenez, sekretu guztia argi bihurtzen da. Gurasoek ikasi neska antzeko jardueretan aritzen zen, eta ez zuen eragotzi zuen. Kirolariaren Ekitaldi txanda hau harritu egin zen.

Besteak beste, argia zen bere adina etorkizun atleta bat jotzen. Dagoeneko 2002an, lehen urrezko domina irabazi zuen, hamabost bakarra zegoen arren. Hurrengo urtean berriro Errusiako txapelketan urrea irabazi zuen. Aipagarria da gazteen eta gazteen mailak lehiaketa zela.

helduen karrera

2006an, Tsarukaeva Svetlana debuta senior lehiaketa. Garai hartan urte Hemeretzi bakarrik zituenean, baina zilarrezko domina irabazi munduko txapelketa batean 2006an lortu zuen. Izan ere, inork ez duela bere domina contender ikusi arren, Errusiako lortu du kontrako guztia frogatzeko. Asko harritu denek Svetlana Tsarukaeva. Argazkiak eta bideoak lehiaketa grinak guztiak, eta kirolariak poza erakutsi.

Urte bat geroago, berriro irabazi zuen zilarrezko domina Munduko Txapelketan at. Urte berean urre helduen Errusiako txapelketa irabazi zuen. Svetlana garai hartan hogei urte besterik ez zituela, eta berak herrialdeko kirolari etorkizun bat da.

2008an, urrezko Errusiako Txapelketan domina irabazi zuen.

Hurrengo urteetan, atleta hainbat sari mundu eta Europako txapelketetan irabazi du, baina ez zuen urrezko single domina bat irabazteko.

Oso pisu gazte karrera garrantzitsua bihurtzen 2011an.

Golden urte

2011an, Svetlana Tsarukaeva the World Cup, gertatzen Frantziako hiriburuan doa. Bookmakers ziur errusiarra izango dela podium lortzeko lehiatuko dira, baina aukerak izan urrea irabazi egingo zuen, ez zen nahikoa.

Hala eta guztiz ere, Tsarukaeva kudeatzen ez bakarrik urrea irabazteko, baina baita mundu snatch ere errekorra ezarri. errenditu 117 kiloko pisua zuen. Arrakasta gain, nazioarteko txapelketa on zuen goi saria Errusiako txapelketa irabazi du. Txapelketa Penza ospatu zen. Beno, merezi Europako zilarrezko Foroaren egoten da.

olinpiadak

Beren On lehen Olinpiar Jokoak itzuli zen 2008an, Pekinen. Lehiaketa porrota izan zen, baita Errusiako ez du ariketaren are amaitzeko gai izan da, eta berehala frogatu Txapelketa geratzen dutenek artean.

Huts gazteria eta gehiegizko zirrara leporatu. Whatever izan zen, ez zuen amore eman eta beste lehiaketak prestatzen jarraitu zuen.

Lau urte geroago Tsarukaeva erraz gainditu sailkatuek eta txartela irabazi olinpiadak Londresen. Denbora dagoeneko jotzen zen udan jolas faboritoetako bat, izan ere, duela urtebete, irabazi munduko txapelketa eta munduko errekorra ezarri badira.

Neska guztiak aurrera zituzten urrezko zain, baina itxaropenak erantzuteko huts egin du. Ondorioz, zilarra irabazi zuen. Etxean performance arrakastatsua bezala ebaluatu. Hala ere, oraindik ezin izan zuen, eta behar dute lehiaketan askoz hobeto emaitza ageri dira, uste zuen.

Svetlana Tsarukaeva: maitasun bizitza

Bizitza pertsonala kirolariak ez dira kirol karrera bezain aberatsa. Neska egozten hau Izan ere, guztiz kirol bideratuta dago.

halterofilia arren, neska literatura fan handi bat da. elkarrizketak askotan, maite duen Balmont poesia irakurtzeko aldarrikatu zuen.

dama guztiak bezala, loreak eta sukaldaritza maite zuen. Svetlana ez zuen behin esan maite pastelak bakea eta beren maiteak tratatzeko.

Neska beroena bere ama buruz hitz egiten du. elkarrizketak guztietan atleta dioenez garrantzitsua dela, bere bizitzako pertsona garrantzitsuena. Ama - gizona beti onartzen du pisu.

Gaur ez dago ezkonduta. Merezi ibilbide profesionala hori amaitu da, eta horrek esan nahi du laster Svetlana, pertsona izango dute bizitza konektatu aurkitu daiteke datozen egoten.

Estatu-mailako sari

Kontuan hartuta hori bere ibilbidean Svetlana Tsarukaeva Errusiako Federazioko Gobernuaren sari ugari irabazi ditu, ezin izan huts nabarituko.

"Meritu For" Londresko Olinpiar atleta zen Ordenako Domina jaso zuen itzuli ondoren.

Baita ere kontutan izan daiteke halterofilia kirol maisu bat dela.

Pertsonaren azalpen laburra

Izan ere, harrigarria atleta bat Svetlana Tsarukaeva. Biografia neska ekitaldiak hainbat, eta horietako batzuk garaipen garrantzitsua eta iraintzen porrot betetzen da.

Hala eta guztiz ere, behera egingo zuen Errusiako halterofilia historian zehar kirolarien arrakasta gehien bat bezala.

Kasu bakan bat, non neska hauskor baten antza denez, hala nola, altuera iristeko. She atleta arrakasta honen borroka espiritua biltegi batera konektatzen.

Errusiako atleta gutxi izan ziren World Halterofilia aldizkariaren bertsio onena aitortzen bat da. Ekitaldi honek egunak itzuli urteko 2011ra.

Svetlana Tsarukaeva da, zalantzarik gabe post-Sobietar Errusia historian weightlifters onenetako bat.