Kirol eta FitnessTenis

Vladimir Samsonov - tenis izar

Vladimir Samsonov - ospetsuena mahai tenisa jokalari bat. Bielorrusiako aldeko nazioarteko mailan.

Haurtzaro eta nerabezaroan

Etorkizunean tenis izar jaio zen Bielorrusiako hiriburua 1976an. Umeak oso aktiboa hazi, eta gurasoak bidali zion kirol atal bat egitea erabaki du. Garai hartan, atleta gaztea zazpi urte besterik ez zituela. Lehenengo Entrenatzaileak Alexander Petrovitx, hura prestatzea izango etorkizunean izan zen. Boy hamar urte bere potentziala erakusteko hasita zegoen. 1987an, lortzen kadete Sobietar Batasunaren selekzioak sartu zuen eta bere jokatzen bidaliko Greziako hiriburuan continental txapelketan. Txapelketa honetan, Volodya apur bat irabazteko bere lehenengo urrezko domina. Samsonov egingo gazteria eta junior mailan hamazazpi urte arte, eta trantsizio bat ondoren jolastu kirol profesionala.

Lanbide karrera

laurogeita hamarreko hamarkadaren hasieran, Alemaniako enpresa bat iradoki Belarusian atleta kontratua, eta adostu zuen. Berehala kontratua sinatu ostean Alemanian bizi joan zen eta atleta profesional gisa garatzeko jarraitzen du. zen urte horietan ere, argi geratu zen, mahai tenisa dela bizitza Vladimira Viktorovicha Samsonova materia izango litzateke.

Alemanian bezala, denbora luzez atleta gazteak Alemaniako klubak jokatzen, eta 1994an, doa helduen continental txapelketan joan zen Selekzio ere. Hona maila goreneko bere lehen saria irabazi du. Bi urte beranduago Belarusian Europako Txapelketan binaka urrea irabazi zuen.

1998an, gainera, arrakasta bihurtzen: atleta bat bikoitzak eta singles in European urrea irabazi du. Bost urte geroago, berriro irabazi zuen urrezko domina Europako Txapelketan, banakako alta eta Bielorrusiako historian lehen aldiz, taldeak eramango garaipena kontinenteko txapelketa nagusia ere. Hogeita bederatzi urte urterekin atleta zaharrean Europako txapelketetan irabazle hirukoitza bihurtzen da. Vladimir Samsonov berdin arrakastatsua bai Europako txapelketak, eta nazioarteko zen. gutxi duten kudeatzen hiru aldiz irabazi Munduko Kopa bat da. Beste guztia bere kreditu eta behar du zilarrezko domina Munduko Txapelketaren.

Da, halaber, nork kudeatzen dituzten bost olinpiadak kide bihurtu nahi du gutxi atleta bat. Kirolariaren polita da eta Izan ere, hamabost urte koherentziaz hamar indartsuenetako mahai tenisa munduko jokalari artean dagoela. onenen sailkapenaren lehenengo hit datakoa zen 1996 eta hamarnaka irteera - 2011 m. Hogeita zazpi urte zituela, berriro egin zuen zerrenda, eta ia erdia urtebete iraun zuen.

hogeita bederatzi urteetan, parte hartu zuen Txapelketa izan zen, Qatar ospatutako ere, eta lehen postua lortu zuen.

club mailan emanaldiak

Vladimir Viktorovich Samsonov fin mahai tenisa jokatzen du klub mailan. Hemezortzi egun, hitz egin zuen Alemaniako txapelketan egin zuen. 1994tik aldian 2000ra du Düsseldorf "Borussia" ren jokalaria izan zen. Bitarte horretan hiru aldiz lortu zuen txapelketa nazionala irabazteko. 2000an mugitu Belgika zuen eta hasten jolasteko "Royal Villette" club. Charleroi taldearen For zortzi urtez jokatu zuen eta zuen bost-time nazional txapeldun bihurtu. 2008an joan zen Espainian, non Granadako klubaren kontratua sinatu zuen. karrera jolasten Iberiar Penintsulan Urte bakar bat iraungo du, eta denbora honetan zehar ez da inolako garaikurrak irabazi. Hurrengo urtean, Vladimir Samsonov Errusiara joan zen Orenburg, non jotzen zuen taldea, "Antorcha Gazprom" helburuarekin. Errusiako atleta taldeak hiru aldiz irabazi Txapeldunen Liga.

kirolaren gabe Life

Izan ere, ia guztiak denbora hori okupatu lehiaketa eta karguak arren, atleta familia gizon handi bat da. 2000an, Natasha gurekin ezkondu zen. Vladimir emaztea orain desagertuta Jugoslavia dator. Bi seme izan zituzten, bertan izen Ivan eta Victor da.

Samsonov pare Espainian bizi da, hots, Granadan. Hemen egoteko Vladimir Espainiako taldeak kontratua sinatu ondoren aukeratu dute.

Pro atleta gurasoek, gutxi ezagutzen da, baina oso Vladimir Samsonov tenis inauguratu zuten harentzat eskertzen dira.

Ohore eta sariak

hainbat sari kopuru handi Belarusian kontura. Gutxik atleta aktiboa berarekin lehiatu ahal Zentzu honetan. dira tenis lorpen handienetako artean honako hauek:

• Maila hainbat gazte karrera aldian dauden hamahiru sari;
  • Sei urrezko domina continental txapelketetan;
  • Hiru-time Munduko Kopa irabazlea;
  • zazpi garaipenekin Txapeldunen Liga ere;
  • bost Olinpiar Jokoetan parte hartu zuen.

Asko harritu atleta ez dago egoera Bielorrusia Errepublikako saria Edozein aurkeztu dira. Izan ere, hau da, hain zuzen, bere karrera gehienetan ematen zituen alde atzerrian, eta etxean bakarrik gazteen txapelketetan jokatuko egotzitako.

ondarea

Vladimir Samsonov denbora liburu bat eta bertan, bere thorny bidea planteaturiko zuen arrakasta, eta, gainera, bere jokoaren sekretuak batzuk deskribatu idatzi behar izan zuen. Liburu hau deitzen da "Table Tennis. Vladimir Samsonov batera elektrikoak. " oso ezaguna tenis maila ezberdinetako jokalarien artean bihurtu da, amateurrak batetik profesionalei. salmenten lehen egunetan agortu ziren ia guztiak instantzia. lagundutako liburua Radivoje Hudets (bere laguna) idazten zuen.

Egia esan, ez zuela bat, mitikoaren atleta, nor errespetagarria adina nahiko jarraitzen zaleen gozamenerako bere partidua ez da. izango zuen beti egon zale gogoratuko du mahai tenisa onena jokalari bat bezala.