Kirol eta FitnessKanpoko Kirolak

Furkad Marten: Frantziako biathlete biografia

Furkad Marten - Frantziako biathletes onenetakoa. 2014an txapeldun olinpikoa. Martin - anaia ez gutxiago erosketa biathlete Simona Furkada.

goiz karrera

Hasieran, nire gurasoak bidaliko bi anaiak hockey atala da, baina, etxetik urrun izan zen bezala, ez dira beti beren haurrak ez hartzeko gai. Beraz, Simon eta Martin atalean transferitu montaña. Denborarekin, anaiak besterik ez inguruan exekutatzen nekatuta eta dute "fusil atzean bota."

Marten Furkad (ikus argazkia. Azpian) ez dago oso ondo kirolaren sartuko. mitikoen biathlete nork erabaki eskiak utzi eta coaching lan bat hartu - bere jardueraren hasieran Rafael Poiret ibilbidearen amaieran jazo dira. elkarrizketak askotan, Martin esan Poiret dela bere idolo da.

Lehenengo bi urte Fourcade ezer berezia zehar. Beti lortu zuen puntu zona sartu, baina garaipen eta dominak ez zen. Ez da harritzekoa biathlon jotzen den "helduen" kirolaren esan dute. Lorpenak Norvegiako Bjoerndalen azken Olinpiar Jokoetan bakarrik baieztatu.

2009-2010 denboraldian

Furkad Marten zen 2010ean ezagutzen, noiz zilarra irabazi zuen masa Olinpiar Jokoetan hasiera batean. Horren ondoren, hiru aldiz irabazi zuen Munduko Kopan lehiaketetan. Kontiolahti eta birritan Oslon behin. Hau onartzen zion bosgarren sailkapen orokorrean parte hartzeko. Bere anaia zazpigarren izan zen.

2010-2011 denboraldian

Fourcade For arrakasta denboraldi bat izan zen. hasi goiko 5 hiru hits Ostersund in zuen. Ondoren, 2. postua hartu zuen Ruhpolding hiru lasterketa guztietan. A masa hasiera Fort Kent eta Antholz irabazi onartzen argi gogokoena etorri zion Munduko Kopa.

Ondorioz, abiadura handiko eta zehaztasuna Martin Frantziako selekzioak irabazi mistoa erreleboan 3an. Fourcade bera lortu zilarrezko domina bat sprint eta jazartzeko urre bat (hiru zigorrak izan arren). Denboraldi biathlete emaitzak dioenez hirugarren Munduko Kopa sailkapen orokorrean tokia izan zen.

2011-2012 denboraldian

denboraldiko lehen, Furkad Marten helburua argi bat ezarri du - 1, edo 2. ospatuko ikaslearen erregistroa taulan. Zeregin hori berehala martxan jarri ahal izateko hasi zen, lehen etapan, jazartzeko lasterketa eta banakako lasterketa irabaztea. Nahiz eta denboraldia amaitu aurretik argi zegoen atleta dela orokorra World Cup-en 1go postua hartzen du. Horrez gain, Martin kristal mundu txiki bat jaso jazartzeko eta sprint batean.

2012-2013 denboraldian

inauguratu zuten Suediako garaipena frantziarrak Ostersund (banakako lasterketa) ere. esprintean, dena ez zen hain ondo - 10 bakarrik garren postua. Baina gero Fourcade to jazartzeko irabazteko gai izan zen. Ondorengo urratsak ez ziren oso arrakastatsuak: frantziarrak ez du lehen postua okupatzen. horren arrazoia izan da jaso duen Oberhof sorbalda lesio batean.

Svendsen eza Sochi aurrez Olinpiar astean onartzen Martin bi ospatu bi lasterketetan irabazteko. 20 kilometro Fourcade behin bakarrik galduak at banakako lehiaketan kanporatua liderra 60 segundoko aldea - Binbahera. Ondorioz, Martin abantaila akabera at 7 segundora. sprint 10 kilometrora lehiaketan frantziarrak ez du irrist bakar bat egin eta konfiantzaz irabazi zuen lehen postua, zilarrezko dominaren larri Evgeny Ustyugov 40 segundotan.

Munduko Kopa, Khanty-Mansiysk ospatutako azken etapa, frantziarrak garaipen bihurtu zen. Fourcade sprint lasterketa irabazi zuen, ez galdu bakar bat ematen du. jazartzeko, ez zen hala nola arrakasta lortzeko gai. Martin txanda bakoitzean galdutako, 5, akats konpromisoa.

atzerakadak kopurua, 2013ko Fourcade oraindik bere arerio nagusia Svendsen gainditu egin ditu 421 puntu, denboraldiko puntu markatutako kopuruaren errekorra larri amaieran arren. Era biathlete kristal mundu irabazi lasterketa mota guztietan.

2014ko Joko Olinpikoak

Otsaila 8 Marten Furkad, argazki bat horietako bat da artikulu erantsita, parte hartu sprint lasterketan. Zoritxarrez, galdutako lezhke zuen. Ondorioz, atleta leku 5ean konformatu.

Otsailaren 10, parte hartu zuen bilatzea, non berdintasuna ez zuen ere. Biathlete behin bakarrik galdu. Horrez gain, teknika skating Martin Fourcade flawless. Ez da harritzekoa, lehena izan zen.

Otsailaren 13an Martin Laura konplexua banakako lasterketan parte hartu. Berriz ere, atleta - akats bat eta bigarren urrea. 2. postua joan ondoren, Alemaniako Erich Lesser, hirugarren bat - Errusiarrak Evgeny Garanichev.

biathlon zale guztiak Svendsen eta Fourcade arteko borroka gogorra espero. Eta leku hartu zuen otsailaren 18an masa hasieran. duelu oso zirraragarria izan zen. irabazlea zehazteko, epaileek izan argazki akabera ikusteko. 4. Swensen Olinpiar Jokoetan garaipena izan zen.

Relay 4 × 7,5 km Olinpiar biathlon accomplishes. Marten Furkad, ordea, azken fasean martxan, baina ezin izan du Frantziako taldeak lagundu. Ondorioz, ez zuen podiumean lortu.