Berriak eta GizarteaOspetsu

Kudryavtseva Yana Alekseevna: biografia eta erregistro

Kudryavtseva Yana Alekseevna munduan gimnasia lehiaketak gehien perfektua txapeldun gazteak. Neska kirol ingurune batean jaio zen, bere aita delako - igerilari ospetsua, Olinpiar Jokoen txapelketa irabazi 1992an. Familia Moskun bizi izan zen.

karrera aireratzen

Nahiko goiz asko aurreratu Kudryavtseva Yana Alekseevna egiten hasi nintzen. Biografia kirol larria lotzen da, 2008, denean junior txapelketetan garaipena lortu ziren hasita. horrelako ekitaldi bat ospatu bada Dmitrov lurraldean on 2009 bitartean lehiatu zuen Samara 2011an, baita Kazan (2012) bezala.

Denboraldia, noiz lehiaketetan eszenikoen hasi ziren, 2011an lehena izan zen. Orduan zirela talentua Kudryavtseva Yana Alekseevna erakutsi estimatzen. Juniors for nazioarteko lehiaketa ospatu zen. Aldi berean, lehiaketa iraun Grand Prix.

Yana Alekseevna Kudryavtseva beat liderra Selekzio altuena. Bikain lana egin zion arabera klub eta hoop gisa. Junior Cup irabazi zuen. Pesaro ere irabazi ditu mundu lidergoa Kudryavtseva Yana Alekseevna. Bere ibilbidean garatutako azkar.

2012an ekarri garaipena Juniors Europako lehiaketa batean. Epaile bihotza bribed primeran exekutatu bere emanaldiak baloia. Kudryavtseva Yana Alekseevna "urrea" jaso integrala team baten ondorioz.

berehala garatzea

Orduz geroztik lortzea da biderkatzen bakarrik. helduen artean lehiaketa To Kudryavtseva Yana Alekseevna doa. Kirol seniors kategorian, karrera 2013an txapelketa bat, nazioarteko mailan, zer da, Errusiako hiriburuan gertatzen hasten da. ondorengo tour ospatu zen Holon lurraldean. Zuten guztiak-inguruan irabazi distira bat, baita lehiaketa klub batera, ateratako "brontze" rekin, baloia lanari esker, ondo hoop batekin aurre zuen.

Kudryavtseva Yana Alekseevna orduan bihurtzen munduko kopa bat Sofia lurraldean ospatzen parte hartzen. Bere eman zuen integrala ekitaldiak lehen lekua. Izan ere, bere hasierako denboraldi zela arren, neska lehen gainditu arerioak etapa honetan bere ibilbidearen aireratzeko hartan. With distira zuten hoop lidergoa konkistatu, bai bakar-ariketa ekipamendu zuen, jaso du "brontze" zinta errendimendua da.

World Cup hartu zuten bertan Minsk lurraldean, guztiak-inguruan, "urrea" bere pilota batera lan egiteko bigarren garaipena, aldi berean jaso zuten, eta bigarren - zinta eta klub batera.

erregistro-multzo

Hurrengo bere ibilbidean etapa, Vienako onartu zen, noiz irabazi zuen "urrezko" Yana Alekseevna Kudryavtseva. Argazkiak erakusteko zer Saritua neska bat, baina zenbat iraunkortasuna eta lan gogorra! performance betetzea baloia, 19 puntu irabazi du eguneratua ebaluazio-sistema, garai hartan errekorra izan zen on. Phenomenal neska gaztea zenean Europako txapeldun egoerari irabazi zen. 15 urte besterik esaterako emaitzak zahar eta dagoeneko!

Mundu San Petersburgo kopa lehen finalean 2013an guztiak-inguruan jaso hirugarren postua, lehenik baloia, bigarren lan - maza bat eta zinta errendimendua batera.

Garaipena, hala eta guztiz ere

aurtengo abuztuaren debuta ekarri Kiev munduko txapelketa esparruan. Ez dago interferentzia tekniko batzuk izan ziren. Pare bat aldiz musika aktibatuta off, beraz, errendimendua berriro hasi behar izan zuen. Hala ere, hala eta guztiz ere, irabazlea izan zen eta 18,5 emaitza izan zen.

hoop batekin, baita baloia egiteko - Era txapelketan klub, bigarren postua lanean ekoiztu zen. Han izan zenean final-inguru bat izan zen, egindako banakako moduan, neska irabazi. Lorpen hau goratzen da gimnasta gazteek gehien estatusa da, irabazi du markagailuan perfektua munduko 15 urteotan.

Ekialdeko konkista

Ondoren, bere bizitzako gertaerak Japonia, non club Aeon Cup txapelketan kidea zen gertatzen. She talde gisa jardun du, "Gazprom" elkarteak izenean lehiatzen. Berak eta bere lankideek Selekzio taldeak lehiaketa buruzagi bihurtu zen, Bielorrusia eta Ukrainako aurretik. Noiz ez da pertsona bat da, guztiak-inguruan, Kudryavtseva irabazi "urrezko".

Hurrengo 2014an berriro neska itzultzen Mosku to Grand Prix Txapelketa batean parte hartzeko. to maza batekin eta hoop batekin lan - guztiak-inguruan, eta bigarrena, hirugarrena lekua ekartzen zuen. Gimnasta emaitza bikaina lortu ahal izan prestatu bada hobeto, baina oraindik goiko hiru izaten jarraitzen du.

Gauzak askoz hobeto Thiers, non txapelketan ekoitzi zuen kategoria guztietan, maza batekin ezik zeuden. Bertan, bigarren postua irabazi zuen. Lau urrezko domina Stuttgart lortu ziren. Holon Grand Prix Behin, bi lehen lekuetan, bigarrena eta "brontze" irabazi zuen. jarraipen-Pesaro bisita hartan kudeatzen kategoria guztietan irabaztea.

aldaezina txapelduna

2014ko apirilaren Errusiako txapelketan Penza lehenengo aldia zen. Banakako guztiak-inguruan erabat ek menderatu zuten. Behin Corbeil-Essonnes eta Tashkent ere, bigarren irtengo da, bakarrik, bere herrikide Mamun Margarite atzean. Noiz leku urrats hauek Sofia eta Minsk lurraldean hartzeko, neska kudeatzen garaipen bat irabazteko.

Jubilee hogeita hamar Europako Kopa garaipena lider absolutua rola ekarri. Kazan eta nazioarteko Cup azken fasean, lau urrezko domina eta zilarrezko bat lortzeko epea bihurtu zen.

2014ko Munduko Kopan, taldeak Israelen hasi guztiak-inguruan, eta bertan, Errusia, parte-hartzaile irabazleak bihurtu zen. Kudryavtsev erabat sailkatu final guztietan. Kategoriak maza, hoop, pilota ekarri zuen lehen postua, baina zinta - bigarrena. Oso arrakastatsua aldi bat ere izan zen, berak berriro txapeldun absolutua egoerari irabazi gisa banako batean guztiak-inguruan.

lehiaren amaieran Yana enpresa Longines dotorezia eskainitako sari berezi bat jaso du. Belle aukera izan Sariaren irabazlea bihurtu izan "Zilarrezko Doe".

lorpen esanguratsuenak

Records zerrenda neska hauskor eta delikatuak hau deigarria da:

• gimnasta gazteena bihurtu zen, absolutua munduko txapelketa irabazi 15 urteotan.

• halaber, banakako guztiak-inguruan debuta denboraldian status irabazi dagokio da.

• lehenengoak, 19 puntu eta 20 atera Europako Txapelketan eskema berri epaitzen 2013an izan zen.

• the Baku lehen europar Games egun gehien lehen lekuetan erregistro bat ezarri du.

Gimnasia erritmikoa - harrigarria art. Noiz begiratu nola Saritua, kirolariak lirain Hemen duzu, ariketa guztietan, kulunka handia, sinestezina malgutasuna erraz horiek emandako dirudi.

Hala ere, besteak beste, arrakasta lanaren bidez lortzen dute. Yana Kudryavtseva da dagoeneko lortutako arrakasta handiko Oso gaztetan at, Europa eta Asia konkistatu zuen. Neska honen stubbornness The envied behar da, eta bere lorpen guztiak errespetu handiena merezi.