Kirol eta FitnessBody-building

Tatiana Kashirina: bizitza pertsonala, biografia

Tatyana Yurevna Kashirina - Errusiar Federazioko kirolari ospetsuenak bat.

lehen urteetan

etorkizuneko txapelduna neguko 1991an jaio zen. Moskuko auzo jaioterria non bere haurtzaroa igaro zuen bihurtu zen. Gaztetatik neska koa bere complexion adin bereko hondo baten gainean, eta halterofilia rol erabakigarria jokatu faktore hau da.

Larrarte gurasoak izan ere, kirol honetan zuen arduratzen zen aurka izan ziren, baina adamant izan zen. Horregatik, aspaldi jasaten da gero ikaskideei irrigarri, eta ia Izan ere, Tatiana ia bertan behera utzi kirolaren ekarri zuen. Baina atalean autobusak atleta gazteak ez du hori egin konbentzitu nahi izan zuten, eta, bihurtzen baititu geroago, eskuineko aukeraketa egin zuen. Urte batzuk geroago, oraindik askotan lagunak eta familia Tatiana Kashirina ulermen eza aurrean. Pisu hura altxatzen bizitzaren materia izango da.

Hau da etorkizun bere belaunaldiko, jada hamazortzi urte zituela kirolari bat, joan zen helduen munduko txapelketan dut. Ez dago horren gutxi izan diren gaztetan zain dago. Eta Izan ere, neska inork ez uste zilarrezko irabazteko gai izan zen. Bere ibilbide profesionala hasi zenetik, eta horrek une positiboa beteta egongo da.

helduen karrera

2009an, noiz Tatiana Kashirina helduen munduko txapelketan kide bihurtu zen, lortu du, hainbat erregistro jarri junior mailan. Urte berean, joan zen helduen Europako Txapelketan zuen eta lehen postua irabazi ez.

Datorren urtean ere, kirolari gazte arrakastatsua izan zen. Hemeretzi egun, munduko txapelketa Antalya urrea irabazi egingo zuen eta pisu onena titulua babestu egingo Europan, Minsk gertatuz gero urrea irabazi. Turkian, atleta munduko errekorra ezarri pisua kategorian, 75 kg baino gehiago, barbell 145 kg pisatzen altxatzen.

2011an, Errusiako emakume munduko txapelketa zilarra eta berriro irabazi urrezko 2011ko Europako, izan zen Kazan txapelketa ospatuko irabazi egingo du. Urte berean, harrapatzeko izango zuen eta lehendakariaren Kopa.

2012an Tatiana Kashirina berriro ere izango Europako Txapelketan lehena izan. Urte bat geroago, da munduko txapelketa izan zen, Polonian ospatu Markagailua zuen.

2014ko neskak, garai hartan urte bakarra hogeita hiru izango da oso arrakastatsu bat izango da. World Championships zuen urrezko domina gain hartan munduko bost erregistro jarri ahal izango da. Urte berean, urrezko Kashirina Europako Txapelketa, bertan ospatuko da Israel irabazi zuen. Urte bat geroago, berriro irabazi zuen urrezko lau aldiz, eta munduko txapelketan irabazlea bihurtu. 2015 urtean Tatiana halaber, sei-time Europako txapelketetan irabazle bihurtzen da.

nazioarteko torneo gain, Kashirina Russian txapelketetan irabazle bat baino gehiago da.

London olinpiadak

Uda jokoak By Kashirina sortu zen urrezko domina contenders bat bezala. benetan egin zuen oso ondo eta hiru mundu erregistro ezarri aldi berean, baina hori gorabehera, ez dira urrea irabazteko gai izan. Weightlifter urratsa garaipena labur bat gelditu eta concede Txinako neska Zhou Lulu bakarrik. Kontuan izan behar da Txina ordezkaria dela munduko errekor berria ezarri.

azken bigarren arren, Tatiana emango dira egoera saria.

parametro fisikoa pisu-

Kirolariaren figura handi bat baizik, eta hori gabe, izan ere, ezer egin ditu halterofilia. Izugarri sendo girl Tatiana Kashirina. Altuera, pisua, egin argi zergatik Europako eta munduko txapelketetan irabazle bat baino gehiago da. 102 kg - bere altuera 177 cm eta pisua da. jarduten kg 75 baino gehiago modalitatean da.

Tatiana Kashirina: halterofilia, bizitza pertsonala

pribatutasun neskak buruzko informazioa ez dira asko nahi beste. Izan ere, dela erabat kirol ibilbidean oinarritu dela.

Jakina da denbora guztian hori bakarrik prestakuntza ematen zuen, planak munduko weightlifters onenetako bat bihurtu da. Izan ere, guraso izan ziren hasiera batean, kirol honetan okupazioak aurka arren, Kashirina haiei eskertu, ez zuten bere karrera garapena saihesteko. elkarrizketak ugari zuen hainbat aldiz adierazi du nori prest bere egun gainerako pasatzeko gizon bat ezagutu nuen arte.

ziur neska da benetan kirolaren bidez, besterik gabe, bere ordutegia begiratu:

• 8:30 At - gorakada.
  • gosaria - 9:00 etan.
  • 11:00 etan - prestakuntza.
  • 17:00 etan - prestakuntza.
  • 20:30 - Afaria eta eskegi.

Esan beharko litzateke hori bizitza pertsonalerako denbora ez da Tatiana Kashirina. Pisua altxatzeko ia guztiak nire denbora librea hartzen.

Sariak eta lorpenak

Arestian esan bezala, Tatyana Yurevna Kashirina anitz munduko txapelduna, Europa eta Errusiako Federazioko da.

Horrez gain, euren emanaldiak, zuen estatu-mailan sari ugari jaso zuen. Bere bildumako ordena "Meritu For" Domina bat du. Sari hau London Olinpiar Jokoetan bigarren tokia jaso zuen. halaber irabazi zuen Ziurtagiriaren ohorezko Errusiako presidenteak. Tatiana Kashirina gutun euren athletic lorpenak jaso ditu, baita bere kirol garapenean ekarpen da.

Pertsonaren azalpen laburra

Tatiana mundu osoan ezaguna da. Zeregin berak ez aurkitzen du bakarrik urrezko domina irabazi lehiaketan, baina baita kirolaren sarrera masa. dena egiteko kirol interesa haurrak egiteko saiatuko da, eta dute aldizka dira arduratzen. Tatiana Kashirina ziur halterofilia komunikabideek eta sustapena arreta askoz ere merezi du.